Aktuální zprávy
09.01.2019 - Redakce

V pátek přivítá Liberec klokany z Bohemians!

19. kolo Tipsport Superligy nabídne divákům na sportovní hale Dukla Liberec zajímavou podívanou mezi celky FBC Liberec a FbŠ Bohemians. Oba týmy mají políčeno na zisk tří bodů, které by jim výrazně pomohly k cestě za play-off.

FBC Liberec (9-2-1-6)

Liberečtí minulé utkání sehráli vyrovnané utkání proti favoritovi z Chodova. V závěru utkání sahal po vyrovnání zápasu, ale nepovedlo se. Pojišťující branku přidal Florbal Chodov několik sekund před koncem a zvítězil 5:3.

Severočeši se v letošní sezóně opírají o skvělý útok. 109 nastřílených branek je řadí mezi nejlepší týmy soutěže. Rovněž patří mezi nejslušnější tým, když nastřádali pouze 41 trestných minut. V letošní probíhající sezóně sehrálo FBC Liberec s FbŠ Bohemians už dvě soutěžní utkání. Obě vyhrálo shodně 5:2.

V utkání budeme chtít předvést opět kvalitní výkon, který nám tentokrát zajistí další bodový zisk. Bohemians jsou velmi mladý a nebezpečný tým. Musíme si dát pozor především na juniorské reprezentanty,“ říká o soupeři hráč s číslem 9 Radek Valeš.

FbŠ Bohemians (6-0-4-8)
V průběhu sezóny přivítal trenér klokanů Michal Jedlička dvě výrazné posily. Z prvoligového Ústí nad Labem do konce ledna zamířili střelci Viktor Kopecký a Jakub Kolstrunk. Dále spoléhá zelenobílý tým z Prahy na mladé pušky Buršíka nebo Juhu.

V průběžné tabulce patří klokanům 8. místo se ziskem 22 bodů. V posledních pěti zápasech vybojovali 8 bodů, stejně jako liberecké FBC. V předchozím duelu si hraje poradili s posledním týmem Tipsport Superligy v poměru 10:4 a nachází se v dobré formě.

Podaří se potřetí vyhrát na nevyzpytatelným celkem? Pokud by se florbalistům Liberec podařilo bodovat, výrazně by nakročili směrem k playoff!

11.1. 2019 | 19:30 | SH Dukla Liberec

Bilance FBC Liberec:
FBC Liberec (9-2-1-6)
Bilance soupeře:
FbŠ Bohemians (6-0-4-8)

Zápasy v letošní sezóně:
FBC Liberec vs. FbŠ Bohemians 5:2, 5:2

Vstup: 30kč
Držitelé permanentní vstupenky: Zdarma
Permanentní vstupenka: 200kč