Klub
29.11.2019 - Redakce

Celoklubová soutěž s hodnotami FBC Liberec

Klubové hodnoty. Chceme je znát a dodržovat! V rámci prosince si je důkladně připomeneme. A i proto klub FBC Liberec vyhlašuje celoklubovou soutěž o florbalovou hůl dle vlastního výběru.

Prosinec s klubovými hodnotami

V rámci prosince si klub FBC Liberec společně připomene klubové hodnoty. Ty vznikly na začátku sezony 2017/2018. "Chceme vytvářet kulturu, v níž se naše děti, naši trenéři i bafuňáři budou chovat čestně, korektně a zároveň budou vždy hrdě reprezentovat FBC Liberec. Jako největší florbalový klub v severních Čechách bychom rádi ukazovali směr menším oddílům v našem kraji," pronesl šéftrenér klubu Matěj Klucho v roce 2017, proč klubové hodnoty vznikly. 

Klub využije měsíc prosinec k předání tradičních cen MVP. Vyhlášení "nej" hráčů a hráček jednoznačně souvisí s klubovými hodnotami a abychom docílili většího dosahu vymysleli jsme novou soutěž. 

Představení soutěže: 

  • Vyzvedni si kartičku od svého trenéra nebo na recepci Wellcat Liberec
  • Důkladni se zamysli, co proto tebe vybraná klubová hodnota znamená
  • Zapiš tvoji myšlenku na kartičku a odevzdej trenérovi nebo na recepci Wellcat Liberec

Cena:

  • Vybráno bude 5 nejlepších odpovědí. Výherci si budou moci vybrat florbalovou hůl dle vlastního výběru od partnera klubu EXESPORT

Pravidla:

  • Kartička je platná, pokud bude vyplněna hráčem, hráčkou. Rodičou mohou pomáhat, ale neměli by za děti hodnotu popsat. 

Kartička: 

Odevzdání hlasů: 

  • Odevzdání hlasů je možné do 17.12.2019

Oficiální vyhlášení:

  • Oficiální vyhlášení proběhne 20.12.2019 během zápasu Superligy florbalu mezi týmy FBC Liberec vs. Florbal Chodov. 

"Tímto projektem a hlavně soutěží dáváme impuls všem členům k takovému malému opakování klubových hodnot. Máme spoustu nováčků, kterým bychom rádi ukázali, jakým směrem se klub vydal. I proto klub vyhlásil soutěž s klubovými hodnotami, aby se všichni pořádně zamysleli nad tím, co pro něho klubové hodnoty znamenají. Myslím si, že i samotná cena je velmi lákavá," říká Radek Valeš o soutěži s hodnotami FBC Liberec.