Aktuální zprávy
14.01.2020 - Redakce

Žákyně hrály první zápasy v novém roce

​Starší žákyně v letošní sezoně hrají Liberecký přebor mladších žáků a rozhodně za hochy v této soutěži nezaostávají, jsou jim rovnocenným soupeřem a předvádějí neustále lepší a lepší výkony.

Při neúčasti jednoho z týmů, který se předem omluvil a nedorazil na ligový turnaj, jsme toho okamžitě využili a z jednoho týmu dívek jsme se rozdělily na dva. Vzniklý prostor jsme mohli bezezbytku využít k odehrání co nejvíce přátelských zápasů.

Postupně jsme se tak utkali s TJ Turnov, FBC Liberec purple (chlapci), Florbal Jablonec, TJ Stadion Nový Bor, SCC Semily a FBC Lomnice. Všechny holky si tak kvalitně zahrály spousty utkání. Vedle zkušených hráček si své premiérové zápasy odehrály i Terka s Magdou. Všechny srdnatě bojovaly o každý balónek a přítomným divákům předvedly spoustu pěkných kliček, přihrávek i střel a nechyběly ani krásné góly a akce. Ceníme si toho, že se holky nebály "hrát" na balónku a že je pouze neodpalovaly, jak je někdy vidět na školních turnajích.

Hodnocení trenéra: „Velice nás těší četný zájem holek o náš sport a stále se rozrůstající členská základna. Což se projevuje u našich děvčat a poukazuje na pokrok, kterého pozvolna dosahujme. Byla radost se koukat na oba naše týmy, co předváděly na hřišti. V obou případech byla vidět hra nahoru-dolu, bez nějaké taktiky se spoustou šancemi na obou stranách. Zvedla hlava, střídání téměř bez pokynů trenérů, aktivní hra, neodpalování míčků a neustálý pohyb. Což jsou body, na kterých pilně pracujeme".

A jelikož výsledky pro nás nejsou v této kategorii vůbec důležité, jako předvedená hra, rozhodli jsme se je vůbec neuvádět :-D Doufám, že turnaj si všichni užili jako já (co jsem stihl) a už se velice těším, na další ligové turnaje.

Sestava: Ema Rajtarová (G), Pavlína Vávrová (G), Natálie Petíková, Magda Černá, Kateřina Jirsová, Karolína Klubalová, Tereza Kožená, Laura Suchánková, Eliška Másílková, Aneta Kodešová, Lea Sekničková, Dominika Zmatlíková a Veronika Šmídková

V neposlední řadě bychom chtěli moc poděkovat všem přítomným rodičům a divákům za skvělou podporu našim bojovnicím. Těšíme se, že Vás příště bude ještě více.