SH ZŠ Dobiášova Liberec
PO3, so 17.3.2018
Liberec
6
:
7
(3:3, 1:1, 2:2, 0:1)
Ostrava
Liberec
Ostrava
Branky: 4. Lucie Veidlová, 6. Adéla Dlouhá, 11. Michaela Mlejnková, 35. Denisa Kotzurová, 47. Oxana Šamanina, 56. Michaela Vejdělková - 16. Denisa Kotzurová, 18. Kristína Hudáková, 19. Barbora Sedláčková, 37. Andrea Pastušková, 43. Eliška Jurečková, 58. Veronika Káčová, 62. Paulína Hudáková; rozhodčí: Josef Monzer - Tomáš Šedivý; vyloučení: 3:0; využití: 0:1; diváků: 62; zásahy brankářů: Marcela Štěpánová 18 - Jana Dupčáková 2, Veronika Tomšová 9; po třetinách: 3:3, 1:1, 2:2, 0:1;

Ohlasy trenérů

Komentář trenéra domácích (Lukáš Nesměrák): 1. část - Soupeř byl dnes na začátku zápasu asi ještě na Ještědu a my toho dokázali využít a donutit soupeře vystřídat gólmanku. Připravili jsme taktický tah s vysunutím třetí gólmanky na hrot a druhou lajnu to nakoplo vč. dostřídávajících hráček. Vstřelením 2 gólů holky výrazně pomohly k vyrovnanému průběhu utkání. Mrzí mne gól v prodloužení, protože to bylo z takové neslané-nemastné akce. Co vím, tak se Ostrava zítra opět chystá na náš rotační hyperboloid (=Ještěd pro neznalé geometrie). Věřím, že čerstvý vzduch jim opět ubere síly a my budeme bojovat o vítězství jako dnes.Ještě bych chtěl extra poděkovat Pekárkovic rodině, která i přes zranění fandila opět fantasticky. Zdravím mnohonásobné mistryně ČR (ex-crazygirls), které nám svámi hlasivkami dnes také moc pomáhaly.

Vlažným vstupem do zápasu jsme si zadělali na problém, který se Nám za 60 minut nepovedlo vyřešit. Naštěstí se v play-off počítají jen výhry a jak jsme k ní dospěli už není podstatné. Zítra budeme chtít sérii ukončit.