Klub
29.10.2019 - Redakce

Celoklubová událost - Televizní událost!

Rádi bychom Vás pozvali na televizní utkání, které se bude konat 4.11.2019 na hale SH Dukla Liberec. Televizní utkání je vždy významná celoklubová událost, a proto věříme, že si najdete cestu do hlediště a ukážeme televizní divákům, že u nás máme skvělé fanoušky!

Televizní utkání před kamerami České televize je pro celý klub velká klubová událost. "Tyto utkání jsou pro nás velkou odměnou. Můžeme se ukázat v televizi, což je vždy velký zážitek. Pokud dorazí i děti, členové klubu a fanoušci klubu v hojném počtu bude to pro nás něco mimořádného, sděluje svoje pocity Radek Valeš.

Své pocity sděluji i největší srdcař FBC Liberec Matěj Klucho: "Jako malý nadějný florbalista (smích) jsem v každé volné chvilce prosil maminku, jestli se mohu jít dívat na utkání chlapů. Zpětně jsem za to moc rád, protože to ve mě prohlubovalo lásku k florbalu v Liberci. Jako hráči máme navíc velkou radost, když naše mladé florbalisty a florbalistky vidíme na tribunách, je to pro nás opravdový zážitek!" 

"Jak už bylo řečeno utkání 10. kola Superligy florbalu bude důležité pro celý klub, proto budou v pondělí 4.11. zrušené všechny klubové tréninky. V utkání půjde o velice cenné mužské body do tabulky, zároveň nám velká návštěva v televizním utkáním může pomoci do dalších let," zní z libereckého klubu FBC Liberec s očekáváním velké divácké podpory.

Srdečně Vás zveme do ochozů sportovní haly Dukla Liberec. Úvodní buly bude písknuto v pondělí 4.11.2019 v 19:20.