Aktuální zprávy
04.11.2019 - Redakce

Houževnaté Crazy girls vzdorovaly Vítkovicím

2.11. zavítaly na palubovku Crazy Girls úřadující mistryně z Vítkovic. Liberecké holky šly do zápasu s respektem, ale zároveň odmakat zápas celých 60 minut. Dlouho držely Crazy

Od začátku byly na míčku hráčky Vítkovic, ale v polovině třetiny už Crazyny mohli klidně vést, kdyby měla větší klid na hokejce Dominika Plichtová, která se pokaždé objevila sama před hostující brankářkou Klečkovou. Hostující hráčky se snažili vsítit branku, ale domácí byli proti svým obětavým bráněním, a když už balónek prošel přes obranu vše jistila Kačka Dlouhá. Skóre otevřela až v čase 14:50 hostující Seevaldová.S velkým štěstím doklepla z malého brankoviště míček do branky. Za stavu 0:1 odcházeli hračky do šaten.
Ve druhé části hráčky Liberce pokračovaly v poctivém bránění a nepouštěly Vítkovice do větších šancí. Na 0:2 zvýšila Husková. Na tuto branku dokázala za 3 minuty odpovědět Pavla Bárková a potvrdila svou pozici v týmu jako vedoucí kanadského bodování. Do konce 2 třetiny přidaly hostující hráčky ještě 2 branky a po druhé části byl stav 1:4 pro Vítkovice.
Třetí třetina už byla pro Crazyny těžká po fyzické stránce. To se projevilo v konečném výsledku, když Vítkovice šestkrát udeřily. I díky třetí třetině potvrdily roli velkého favorita.
Hodnocení trenéra: "Dnes to bylo od holek velmi poctivý a odmakaný výkon. Myslím, že při průběhu celého zápasu mohlo na tabuli svítit hezčí skóre než 10:1. Famózním výkonem se ukázala juniorská golmanka Kačka Dlouhá. Ikdyž inkasovala 10 branek, tak dalších 44 střel zneškodnila. Práce s holkama se postupně začíná projevovat i při zápasech, jen škoda že to vyšlo na období, kdy máme nejtěžší možné soupeře ve třech týdnech."

Celou fotogalerii najdete zde