Aktuální zprávy
27.11.2019 - Redakce

Starší žáci na domácím turnaji nezaváhali.

Uplynulou sobotu hostili starší žáci týmy 1. koše a vedli si výtečně. Po 4 zvládnutých zápasech si pojistili vedoucí postavení v regionu.

V prvním zápase si poradili s Českou Lípou v poměru 7:3. Po rychlém vedení 3:0 jsme trochu polevili a Lípa se dvěma góly dostala do zápasu a v půlce na tabuli svítilo skóre 4:3 pro Liberec. Ve druhé polovině jsme ale přidali a zaslouženě vyhráli 7:3 Ve druhém zápase jsme narazili na Děčín, který v této sezóně hraje spíše s mladšími kluky. V zápase jsme si zastříleli pohodlně vyhráli 8:0 Třetí zápas jsme očekávali odpor Chomutova, který je na nás vždy natěšený. Soupeř ale z velké dálky nepřijel v dobrém rozpoložení a i když utkání mělo celkem tempo, tak do nebezpečných situací jsme se dostávali převážně my a výsledkem bylo skŕe 9:2 pro Liberec. Na závěr turnaje jsme se těšili na dobrý mač proti Ústí. Hra se po celou dobu přelévala a několika dobrými zákroky se blískl Olík. Po 8. minutách hry jsme však prolomili střeleckou smůlu prvním gólem a to odstartovalo naši herní pohodu. Ve druhém poločase jsme již kontrolovali hru a zvítězili 5:1. Děkuji všem rodičům za pomoc při pořádání turnaje.

Hodnocení trenéra: "Kluci budeme muset stále více tlačit do střelby z jasných pozic a zprvní. Přesně toto se jim bude hodit v budoucnu a už na to potřebujeme myslet nyní. Rád bych, kdyby obránce se ještě více zapojovalo do útoky a nepřemýšleli, že tam jsou od toho, že musí bránit. Kdy jindy mají získat zkušenosti z toho, co je špatně a co ne. I přesto jsme velmi spokojení, protože do turnaje zasáhlo celkem 14 hráčů a další šikovní čekají v druhém týmu hrající regionální dorosteneckou ligu."