Mládež
03.02.2020 - Redakce

Turnaj přípravky v Lomnici nad Popelkou a České Lípě

První únorový víkend se naše přípravka rozjela na dvě různá místa - sobota Česká Lípa, neděle - Lomnice nad Popelkou.

Lomnice nad Popelkou

Čekaly nás tři zápasy, dva s týmy ze Semil a jeden zápas s domácí Lomnicí. První zápas byl lehký, druhý zápas už nás Semily kolikrát potrápily, a nakonec to gradovalo třetím zápasem s Lomnicí, kde rodiče z obou týmů chtěli podpořit svůj tým a byli těmi nejlepšími fanoušky, hala se otřásala v základech, ale když jsme odjížděli, zůstala celá. Všichni děti projevovaly velký zájem o hru a jako trenéři snahu zkoušet nové věci velmi kvitujeme. Těšíme se na další společné tréninky. Děkuji rodičů za odvoz na turnaj a úžasnou podporu v hledišti. Blanka

Česká Lípa

Do České Lípy vyrazily tři týmy. Chřipková epidemie se dotkla i přípravky a tak z původních 29 hráčů nakonec odjelo do České Lípy 21 bojovníků, kteří se rozdělili do 3 družstev po 7 hráčích. Turnaj se rozjel hned od rána na plné obrátky. Na klucích byl vidět hlad po zápasech, které naposledy hráli začátkem prosince. Přestávka mezi turnaji však nebyla znát a kluci předvedli velký pokrok, který za tu dobu udělali. Do zápasů byli tak vtaženi, že ani nepotřebovali delší přestávky mezi zápasy, které na sebe přímo navazovali. Bojovnost, technika a snaha nevypustit žádný souboj, to bylo to, co zdobilo všechny tři týmy.

Na turnaji jsme se potkali s kamarády z České Lípy, libereckých Panterů a kluků z Koberov. Byla to prostě vydařená sobota. Velký dík patří rodičům za dopravu a jako vždy skvělí catering.