Klub
30.04.2020 - Redakce

Příměstské kempy Florbalové léto - dopříhlášení

FBC Liberec během letních prázdnin uspořádá několik sportovních turnusů pro mládež z celého kraje. Hlavní náplní kempu bude florbal, děti se ale mohou těšit na mnohem více sportovních i nesportovních aktivit.

Klub uspořádá celkově nakonec celkem 4 turnusy v měsících července a srpna. Všechny kempy jsou otevřené pro holky a kluky od 6 do 12 let. Minimální počet dětí v každém turnusu je 16, maximální počet je 40 dětí. V případě nenaplnění minimálního počtu dětí turnus nebude otevřen.

„Florbalové léto rozhodně není jen pro mladé nadšence děrovaného míčku z klubu FBC Liberec. Velmi rádi uvítáme například děti z kroužků, případně ze spřátelených krajských oddílů,“ vysvětluje šéftrenér oddílu Matej Klucho, že jednotlivé turnusy Florbalového léta nejsou pouze pro členy klubu.

Florbalové léto bude probíhat formou příměstského kempu v prostorách ZŠ Dobiášova pod dohledem trenérů FBC Liberec. Začátek dne je v 8:00 a konec 15:30.

Jednotlivé termíny:

  • Turnus 1 – 6.7. – 10.7.2020
  • Turnus 2 – 13.7. – 17.7.2020
  • Turnus 3 – 27.7. – 31.7.2020 - volná místa
  • Turnus 4 – 10.8. – 14.8.2020 - volná místa

Protože nebyla dosažena maximální kapacita kempu. Je možné se dopřihlásit na emailové sekretar@fbcliberec.cz.
Propozice: Florbalové léto - propozice

Cena: 1 950,- Kč

„Rádi bychom pro děti a zejména pro jejich rodiče připravili náplň na letní týdny. Na našich kempech si děti samozřejmě vyzkouší florbal, ale sportovat budeme i jinak než jen s florbalkou v ruce. Případná obava o svoje florbalové umění tedy vůbec není na místě a děti nemusí mít strach. Cílem je hýbat se, smát se a najít si nové kamarády,“ říká o akci Matěj Klucho.

Kontaktní osobou pro dotazy je sekretář oddílu Prokop Ferdan (sekretar@fbcliberec.cz).