SH Jižní Město
8.kolo, so 9.10.2021
Chodov
7
:
3
(1:1, 3:2, 3:0)
Liberec
Chodov
Hodík, Pergler - Bauer, Slunečko, Podhráský, Maxa, Komárek, Plíhal, Vošta, Vávra, Netrefa, Ondrušek, Rezáč, Skřivánek, Eremiáš, Majer, Dufek, Horký, Strnad
Liberec
Levínský, Chlad - Klucho, Valeš, Rozkovec, Dlesk, Stránský, Baudisch, Ferdan, Šoltys, Wiener, Pařízek, Světlík, Janeček
Branky: 8. Marek Vávra, 30. Tom Ondrušek, 34. Jiří Bauer, 37. Mikuláš Komárek, 45. Petr Majer, 45. Michal Podhráský, 50. Tom Ondrušek - 1. Jan Baudisch, 25. Prokop Ferdan, 33. Jan Světlík; rozhodčí: Jiří Kropáček - Tomáš Novák; vyloučení: 2:3; využití: 2:0; diváků: 102; zásahy brankářů: Karel Hodík 9 - Jakub Levínský 21; po třetinách: 1:1, 3:2, 3:0;

Reportáž

FAT PIPE Florbal Chodov vs. FBC Liberec 7:3 (1:1,3:2,3:0)
Liberec vstoupil do utkání bravůrně, kdyže se prudkou střelou nad nohu Hodíka prosadil kapitán Baudisch. Hra neměla příliš mnoho spádu a liberečtí především vyčkávali s tím, co Chodov předvede. Vyrovnání přišlo z hole nejnebezpečnějšího dua Vávra - Majer. Vyrovnaným stavem 1:1 i první perioda skončila.
I prostřední část začal Liberec brankou. Po rychle rozehraném volném úderu trefil odkrytou bránu Ferdan. Druhé vyrovnání si Chodov připravil v čase 29:55, když se z přesilové hry trefil kanonýr Ondrušek. 2:2. Poslední brankovou radost v utkání měli Severočeši v 33. minutě. Valeš se prodral přes obránce a nabídl Světlíkovi odkrytou bránu a ten neměl problém zavěsit. Od té doby jakoby Liberec vyklidil pozice. Nejprve rychle vyrovnal Bauer a poprvé se domácí dostali do vedení tři minuty před koncem.
S brankovým deficitem Liberec nedokázal nic dělat a v průběhu závěrečné třetiny inkasoval ještě třikrát. Bohužel se hlavnímu trenérovi Zdeňkovi Skružnému zranili další dva hráči a celek z Libercem musel dohrávat s torzem týmu. Konečný stav 7:3.